Menü

Giriş YapKayıt Ol
Google İlk Kayıt Nasıl Yapılır?

Google İlk Kayıt Nasıl Yapılır?

Google İlk Kayıt Nasıl Yapılır?

Google İlk Kayıt Nasıl Yapılır?

Google İlk Kayıt Nasıl Yapılır?Web sitenizi yeni açtıysanız ve alan adınız ilk kullanımı sağlayacaksa öncelikle alan adınızın varlığını google arama motoruna tanıtmanız gerekmektedir, bu sayede arama motoru alan adınızın varlığından haberdar olacak ve ilk kayıt işleminiz gerçekleşecektir. Arama motorları alan adınızın varlığından anında haberdar olmaz bu işlemi bu sebepten gerçekleştiriyoruz.

Arama motoruna alan adınızı tanıtmanız hemen listeleneceğiniz manasına gelmez, listelenmek ve dizine url bağlantılarınızın eklenmesi için google web master tools üzerinden sitenizi doğrulamanız ve daha sonra google analytics kodunuzu web sitenizin uygun bir alanına yerleştirmeniz gerekiyor.

İlk kayıt işlemi için : Google Site Ekleme bağlantısına tıklamanız ve ardından web sitenizin alan adını ve kısa açıklamansını yazarak eklemeniz yeterli olacaktır, bu işlem ardından hemen web master tools üzerinden web sitenizi doğrulayabilir ya da bir kaç gün bekleyerek arama motorunun indexleme işlemine başlamasına izin verebilirsiniz.