Menü

Giriş YapKayıt Ol
Anahtar Teslim Web Sitesi Kurma

Anahtar Teslim Web Sitesi Kurma

Anahtar Teslim Web Sitesi Kurma

Anahtar Teslim Web Sitesi Kurma

Neden TualYazılım?


TualYazılım sizlere SEO uyumlu, tamamen hazır anahtar teslim, açık kaynak kodlu ( lisans ve fonksiyon hariç ) profesyonel web yazılımları sunmaktadır.


Hazır anahtar teslim PHP script

Bu tam olarak ne anlama geliyor? Hazır anahtar teslim PHP scripti, bir firma tarafından önceden yazılmış ve müşteriye sunulan bir PHP scriptidir. Bu script, müşterinin belirli bir web uygulamasının ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmıştır ve müşteri tarafından kurulumu yapılarak kullanılabilir. Anahtar teslim, müşterinin uygulamanın kodlarına erişim hakkına sahip olduğu ve uygulamayı istediği gibi özelleştirebileceği anlamına gelir.

SEO Uyumlu web sitesi kurmak

SEO uyumlu web yazılımlar, arama motorlarına kolayca ulaşılması ve listelenmesi için tasarlandığı için arama sonuçlarında yüksek bir sıralama elde etmek isteyen müşteriler için özel olarak tasarlandığı anlamına gelir. Bu tip yazılımlar, arama motorlarının belirli kriterlerine uygun olarak tasarlandığından, müşterilerin web siteleri arama sonuçlarında üst sıralarda görünebilir ve dolayısıyla daha fazla ziyaretçiye ulaşabilir.

Kolay kullanım web sitesi yönetim paneli

Bu, müşterilerin web sitelerini düzenlemeleri, içeriğini yönetmeleri ve güncellemeleri için kullanabilecekleri, kullanıcı dostu ve kolay bir yönetim paneli bulunduğu anlamına gelir. Kolay kullanım yönetim paneli, müşterilerin teknik bilgi gerektirmeden web sitelerini kolayca yönetmelerine olanak tanır ve zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Bu, müşterilerin daha etkili ve verimli bir şekilde web sitelerini yönetmelerine yardımcı olabilir. Profesyonel web yazılım bilgisine ihtiyacınız bulunmaz.

Açık Kaynak Kodlu

Açık kaynak kodlu yazılımlar, kaynak kodlarının herkes tarafından görülebilir ve değiştirilebilir olmasını sağlar. Yazılımlarımız lisans ve fonksiyon haricinde tamamen açık kaynak kodludur. Bu, müşterilerin yazılımları kendileri için özelleştirmelerine olanak tanır. Açık kaynak kodlu yazılımlar genellikle daha güvenli, esnek ve ekonomiktir.

TualYazılım' dan firma rehberi scripti, firma tanıtım scripti, otel pansiyon scripti, günlük kiralık ev scripti, teknik servis scripti, beyaz eşya scripti, telefon tamir scripti, kombi - klima servisi scripti, şehir portalı, şehir rehberi scripti e-ticaret sitesi sahibi olabilirsiniz. Yazılımların ve admin panellerinin demolarını inceleyebilirsiniz.