Menü

Giriş YapKayıt Ol
Şehir Portalı Scripti

Şehir Portalı Scripti

Şehir Portalı Scripti

Şehir Portalı Scripti

Şehir Portalı Scripti

Bulunduğunuz semtin internete olan ilgisi nasıl? Yâda hedefi büyültelim, şehrinizde internet potansiyeli ne durumda?

Muhtemelen; birkaç yüz bin nüfuslu bir ilçede yaşamakta, bulunduğunuz çevrede dâhil günlük olarak gözünüze çarpan, onlarca işyeri var. Son senelerde, bariz olan bir şey var ki; küçüğünden büyüğüne tüm işletmeler, kendi imkânlarıyla internet üzerinde yer almaya gayret gösteriyor.

Başta kendi illerinde yaşayan insanlar olmak üzere; sattıkları ürünleri veya vermiş oldukları hizmeti daha çok kişiye, daha az maliyetlerle tanıtmak istiyor.

Özellikle internet üzerinden kazanç hedefi olan, genç ve girişimcilerin bu potansiyeli görmesi ve değerlendirmesi gerekir. Bu gerekliliği, sizler adına alt yapısını aylarca süren çalışmalar sonrasında hazırladığımız, Şehir Portalı sistemimiz ile sizlerin hizmetine sunuyoruz. Siz gerek duyduğunuz sistemin aklınıza gelebilecek veya gelmeyen tüm özelliklerini bu sistemde bulacak, kullanmaya başladığınızda kalitesini bizzat yaşayacaksınız.

İşletmelerin tanıtımları ve hususi reklam ihtiyaçları başta olmak üzere, şehrinizin başta gençleri ve iş dünyasının yakından takip edeceği bir platform ile, kısa sürede hedeflere ulaşabileceksiniz.

Haber, blog ve daha çok interaktif özelliği sayesinde; şehrinizin her kesimden insanına hitap edebilirsiniz. Kadınlar için ilgi çekici blog içerikleri, erkekler için gündemi takip edebilecekleri haber ve analizleri, gençler için mekân ve şehir fırsatları hepsi bir arada bu sistem içerisinde. İlanlar, haritalar, şehir içerisindeki aktiviteler ve dahası…

İhtiyaçlarınızın fazlasıyla, satış sonrası gerçek destek ve teknolojinin gereksinimlerine uygun güncelleme ve modülleriyle sizlere hizmet vermek, bizler için gerçek bir mutluluktur.

İlgili sayfamızda sistemin özelliklerini incelediğinizde, bize hak vereceksiniz. Şuan, benzerleri binlerce liraya hazırlanmakta veya satılmakta. Fakat ülkemiz girişimcilerinin bu alandaki ihtiyaçlarını göz önüne alarak, hem ekonomik açıdan hem de geliştirilmiş özellikleri sayesinde en uygun sistemi sizler için hazırladık. Demo alanından, hali hazırda sistemimizi inceleyebilir, yönetim paneline giriş yaparak kullanımının ne kadar kolay ve zarif bir yapıda olduğunu görebilirsiniz.

Hayalinizdeki internet projesine bizimle başlayın. Sizlere senelerin birikimi olan tecrübelerimiz ile yardımcı olalım, daha çok kazanmak ve daha kısa sürede büyümeniz için her konuda destek verelim.

Peki, nasıl kazanç sağlayabilirsiniz?

Bunun pek çok yolu var. Sistemin başta bol reklam alanları sayesinde, reklam kiralamaları başta olmak üzere, üyelik paketlerinden de ciddi kazançlar elde edebileceksiniz. Bunun yanı sıra, reklam maksatlı editöryal içeriklerin girişinden, ilanlardan, tanıtım yazılarınızdan ve fırsat & kampanya duyurularından kazançlar elde edebileceksiniz.
Bu açıdan pazarlama stratejinizi ne kadar geliştirebilirseniz, sistemin belirli bir düzeye gelmesinden sonra, her faaliyetinizden kazançlar elde edebilirsiniz. Burada ekip, disiplin ve azimli çalışma ile size gerçekten çok iş düşmekte. Ama merak etmeyin, siz bunlara sahipseniz – teknik açıdan sistemimiz fazlasına sahip. Hiçbir zaman rakiplerinizden geri kalmayacak, her faaliyetinizde 1-0 önde başlayacaksınız.

Bir şehir portalı nasıl işletilir?

Girişimcilik; azmi ve kararlılığı gerektirir. Şehrinizin; internette var olma ihtimali yüksek olan işletmelerinden başlamak üzere, dört bir yanını ziyaret ederek, sisteminizin artılarını onlara anlatarak katılımlarını sağlayabilirsiniz. Bizzat internette var olan bilgileri geliştirerek; gezi ve diğer sosyal aktivitelerini tanıtabilirsiniz. Buda size, internet üzerinden daha fazla ziyaretçi sağlayacaktır.

Firmaları; ziyaretler, telefon görüşmeleri ve mail tanıtımları ile varlığınızdan haberdar edin. Şehriniz için böyle bir platformun varlığını öğrendiklerinde, onlara ne tür geri dönüşleri olacağını tahmin etmeleri hiçte zor değil. İşinizi ciddiye alarak düzenli veri girişlerini ihmal etmeyin. Güncelliğini kaybetmeyin, semtinizin önemli gelişmelerini paylaşın. Festivaller, özel günler ve açılışlara önem verin.

Ekinizi kurun. Bir kısmınız internet ortamında şehrinize özgü bilgileri derlerken; diğer kısmınızla potansiyel müşterilerinizin ziyaretlerini ihmal etmeyin. İlerleyen zamanlarda, devlet kurumları ile görüşmeler yaparak, bizzat medya sponsorluğu üstlenerek ne kadar ciddi bir girişim içerisinde olduğunuzu herkese ispatlayın.

Yöresel medya iletişim kanallarını kullanmayı ihmal etmeyin. Bölgesel gazete, dergi ve programlarla iletişim halinde kalın. Sosyal medya hesaplarınızı güncel tutun ve paylaşımlarınızı anlık olarak sosyal medya üzerindeki takipçilerinizle paylaşın.


Satın aldıktan sonra?

Merak etmeyin, sizler satın almaya karar verdikten sonra tüm detay ve seçenekler sizlerle paylaşılacaktır. Her konuda yardım için, sitemizdeki destek kanalları ve telefon ile sürekli iletişime geçebilirsiniz. Ödeme kolaylığı, teknik destek, plan ve programlama desteği bizden – kazançlarınızı katlamanız sizden.